Rumchalpa - Těžká pohoda s Buddy

25.08.2013 16:49

TĚŽKÁ POHODA S BUDDY - RUMCHALPA

Co se Vám vybaví, když se řekne "konec prázdnin"?

U nás je to každopádně nezapomenutelný víkend na Rumchalpě v rámci akce "Těžká pohoda s Buddy". Jedná se o každoroční pohodové setkání všech potápěčů i nepotápěčů v krásném prostředí Českého ráje. Během "Buddy víkendu" je možné se potápět v lomu Rumchalpa, a to za přítomnosti mnoha zástupců vodní říše. Po ponoru jsou vždy připravené zajímavé přednášky a soutěže. Za zmínku stojí také každoroční hledání cen pod vodou, kde si každý může vyhledat zajímavé ceny, které jsou formou tomboly losovány po ukončení podvodního hledání.

 

 

 

 

 

 

 

Letošní první "Myss Rumchalpa" nasadila laťku opravdu vysoko, jelikož zapojila i svůj vlastní (a poněkud starodávný) dopravní prostředek.

Pro zájemce byla otevřená mobilní barokomora uložená ve vozidle V3S, kterou bylo možné si detailně prozkoumat a otrlejší zájemci si dokonce mohli vyzkoušet ponor do 20m. Mobilní barokomoru přivezli Čížkovi z DIVECENTRA HK.

Po návštěvě barokomory jsme se mohli nechat unášet slovy přednášejících, se kterými jsme se dostali až k prvopočátkům potápění při úžasné přednášce pana Prof. MUDr. Františka Novomeského, PhD., ale také jsme dopluli k záhadnému vraku Estonia. 

Určitě nebudeme lhát, když řekneme, že "Těžká pohoda s Buddy" je ideálně prožitý víkend jak pro potápěče, tak pro nepotápějící se doprovod, protože máte možnost se setkat s lidmi, kteří sdílí Vaše nadšení pro podvodní svět a kteří Vás vždy posunou dál a poodkryjí Vám nové zázraky podvodní říše.

Připojte se k nám a pojďte s námi prozkoumat nový svět :) 

více fotografii ve fotogalerii